MODERN

MAKROEKONOMİYE

GİRİŞ

En modern iktisada giriş kitabı

4. Baskı tüm kitapçılarda

Modern Makroekonomiye Giriş
ÖZELLİK

Özellikler

TÜRKİYE ODAKLI GÜNCEL VE MODERN İÇERİK

ÖRNEKLERLE YALIN VE BASİT KONU ANLATIMI

ÖĞRENMEYİ KOLAYLAŞTIRAN HAREKETLİ ŞEKİLLER

KLASİK SORULAR, TEST SORULARI, HABER ANALİZLERİ

TOPLAM 100'DEN FAZLA AÇIKLAMALI ŞEKİL VE TABLO

TOPLAM 300'DEN FAZLA TAM ÇÖZÜMLÜ SORU

ALIN

Satın alın

İNCELEYİN

İnceleyin

GÖRÜNTÜ

Ekran görüntüleri

A. Talha Yalta fotoğrafı

Yazarlar hakkında

A. Talha Yalta ve A. Yasemin Yalta, lisans öğrenimlerini ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde 1999 yılında birlikte tamamladılar. İktisat alanındaki yüksek lisans ve doktora derecelerini ise Fulbright Komisyonu'nun bursuyla gittikleri Fordham Üniversitesi'nden 2002 ve 2007 yıllarında birlikte aldılar. Türkiye'ye döndükleri 2007 yılından bu yana A. Talha Yalta, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde; A. Yasemin Yalta ise Hacettepe Üniversitesi'nde İktisat Bölümü öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Yazarların mikroekonomi, makroekonomi, ekonometri, finans, uluslararası ekonomi, enerji ekonomisi, savunma ekonomisi alanlarında çok sayıda bilimsel çalışması; saygınlık derecesi yüksek yabancı dergilerde basılmış onlarca makalesi ve Türkiye Bilimler Akademisi tarafından yayımlanmış olan e-kitap, çeviri ve monografları bulunmaktadır. Yazarlar (birbirleriyle) evli ve iki çocuk sahibidir.

A. Yasemin Yalta fotoğrafı
ALIN